Over ons

Alles voor een mooi resultaat

Tegelhandel Brand is ruim 30 jaar geleden aan de Slotsedijk door de familie Brand opgericht. Zo’n 23 jaar geleden is de zaak naar de huidige locatie aan de Ambachtsstraat verhuisd waar ook een ruime afdeling sanitair geopend is.

Begin 2012 is het zeer ervaren montagebedrijf Binnenhuis montage ingelijfd waardoor de ideale combinatie van verkoop en montage is ontstaan, op deze manier konden wij u nog  beter van dienst zijn.

Helaas kon de combinatie niet stand houden tijdens de crisis, teveel personeelsleden bij een krimpende markt en dito omzet was niet vol te houden en helaas heeft de vorige eigenaar dan ook moeten besluiten om het bedrijf tijdelijk dicht te doen zodat een doorstart gerealiseerd kon worden, na 2 weken van reorganiseren en overleg met leveranciers welke stuk voor stuk vertrouwen in een hernieuwde samenwerking hadden zijn wij weer open gegaan onder dezelfde naam met een gezond bedrijf en gemotiveerder dan ooit!

Alle garanties, afspraken en werken zijn overgenomen en gelukkig zijn onze klanten ons trouw gebleven waarvoor wij iedereen dank verschuldigd zijn!

De toekomst

Onze ervaring, frisse visie en enthousiaste medewerkers zorgen ervoor dat u de zekerheid heeft  dat u bij ons de juiste keuze kunt maken. Laat u verrassen door het brede aanbod aan tegels en sanitair. Tegelhandel Brand is een zaak waar u eerlijk en vakkundig geholpen wordt en waar naast een goede prijs ook service en advies van  zelfsprekend zijn!

Naast alle bekende merken voeren wij een aantal exclusieve merken die bekend staan als innoverend en uitdagend. U heeft iets unieks, terwijl de prijs u mee zal vallen. Ik hoop u  nieuwsgierig te hebben gemaakt en heet u alvast welkom in onze toonzaal.

U bent van harte welkom om zo binnen te lopen, als u echter van tevoren even belt zorgen wij dat er op de afgesproken tijd een adviseur beschikbaar is. Vergeet de maten van uw toilet, badkamer of vloer niet mee te nemen.

Een hartelijke groet,

Eef van Gerven & Team